HOELANG HEB IK GARANTIE?

Tomtronics geeft 6 maanden garantie op alle refurbished producten. Dat geldt voor alle hardware! Op software word geen garantie verleend. Heeft u machine een defect binnen 6 maand aan de hardware word dit kosteloos vervangen. Is vervangen geen optie omdat wij niet meer beschikken over de onderdelen, word uw aankoop bedrag geretourneerd of ontvangt u een voorstel voor een vervangend model.

BEN IK EEN ACCOUNT NODIG OM EEN BESTELLING TE PLAATSEN?

Nee, je kan ook zonder account een bestelling plaatsen.
Wel is het natuurlijk handig voor een compleet order overzicht om een account aan te maken. Of natuurlijk een volgende bestelling!

VERZENden & AFHALEN

Afhalen is mogelijk, maar alleen op afspraak. Wilt u een product afhalen bij ons in Hardenberg?  Maak dan gebruik van ons contact formulier en wij zullen spoedig een afhaal moment met u bespreken. Wanneer uw bestelling word verzonden, zal dat verlopen via de pakket dienst van Post NL. Uw ontvangt de Track & Tracé van uw zending op het opgegeven email adres bij uw bestelling. Gemiddelde levertijd bedraagt 2 werkdagen, Zondag en feestdagen niet meegerekend.

AANSPRAKELIJKHEID

Tomtronics is niet aansprakelijk voor het behoud van data, in een geval van een defecte HDD/SSD binnen of buiten het garantie termijn is de uitgebruiker zelf verantwoordelijk voor het maken van een back up, of het veilig stellen van hun data op elk gewenste manier. Uiteraard word de HDD/SSD vervangen onder garantie mocht er defect op treden binnen ons garantie termijn van 6 maanden.

De waardering van www.tomtronics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 338 reviews.