Refurbished laptop kopen.

Refurbished laptop kopen? Wij verkopen betaalbare refurbished laptops van topmerken zoals HP, Dell en Lenovo. Bespaar geld zonder in te leveren aan kwaliteit en geniet van garantie en snelle levering. Bekijk nu ons aanbod en vind jouw ideale refurbished laptop!

Refurbished laptops met garantie en de service van nieuw.

Minimaal 6 maanden garantie op al onze refurbished laptops. Deskundig advies en hoogwaardige service zoals u van ons gewend bent. hulp nodig bij uw keuze? Wij staan voor u klaar!

Filter

Tomtronics assortiment.

Wanneer u bij ons een refurbished laptop wil kopen is het goed om te weten dat wij de goedkoopste laptops voor school, thuis en zakelijk gebruik leveren. Bekijk hier al onze refurbished laptops.

Laptops 13” inch – voor alle 13 inch notebooks
Laptops 14” Inch – voor alle 14 inch notebooks
Laptops 15” Inch – voor alle 15 inch notebooks
Laptops 17” Inch – voor alle 17 inch notebooks
Accessoires – hier vind je al onze tassen, muizen etc.

Waarom een refurbished laptop kopen van Tomtronics?

Tomtronics heeft al 7 jaar ervaring in het verkopen van Refurbished tweedehands laptops en gebruikte computers. klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, wij zijn er voor u, ook na de garantietermijn. Maar dat is niet alles, wij verkopen de best betaalbare refurbished laptops van Nederland. Wij vinden het belangrijk dat wij ook mensen met een laag budget kunnen voorzien van betrouwbare tweedehands laptop met garantie! Daarom zijn wij de goedkoopste in Nederland. In ons assortiment vindt u tweedehands laptops die geschikt zijn voor school / zakelijk en thuisgebruik. Dus bent u op zoek naar een een refurbished laptop? Bekijk snel ons assortiment.

Een refurbished tweedehands laptop met garantie en de beste service.

Op al onze gebruikte laptops en 2de hands computers geven wij minimaal 6 maanden garantie. U heeft in onze webshop de mogelijkheid om deze garantie verder uit te breiden tot 1 jaar, zodat u met nog meer zekerheid een tweedehands laptop koopt. Wij doen elke dag onze uiterste best om elke klant te voorzien van een perfecte gebruikte laptop met de service die u van ons gewend bent! Heeft u advies nodig voor dat u een laptop wilt aanschaffen? of heeft u vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij zijn er voor u, ook na de garantie termijn. Wist u dat wij aangesloten zijn bij het WebwinkelKeur?

Wat maakt onze tweedehands laptops nou refurbished?

Een refurbished laptop is officieel nog steeds een tweedehands laptop, wat maakt onze laptops refurbished? Op het moment dat wij gebruikte laptops ontvangen is de eerste stap voor ons het reinigen van de binnen en buitenkant van de laptop. Dat is niet alleen fris voor de nieuwe eigenaar maar ook erg van belang voor de koeling van de laptop. op het moment dat een laptop van binnen vol raakt met stof kan de laptop te warm worden met alle gevolgen van dien. De levensduur van de laptop zal door deze hoge temperaturen achteruit gaan, en dat is niet de bedoeling. Wanneer de laptop van binnen en van buiten schoon is richten wij ons op alle componenten van de laptop. wij controleren de laptop op meer dan 50 punten, zodat u zeker weet dat u bij ons goede Refurbished tweedehands laptops en gebruikte computers koopt! Wanneer de hardware controle er op zit gaan wij de 2de hands laptops voorzien van schone software, denk aan Windows 10 of 11. Wij vinden het belangrijk voor de klant, en de vorige eigenaar dat er geen oude bestanden meer op de laptop of computer staan. Wanneer dit proces afgerond is zullen de laptops in onze webshop terecht komen.

Laptop merken.

Tomtronics verkoopt de bekendste merken laptops. Wij focussen ons vooral op de verkoop van gebruikte HP, Dell, Fujitsu , Lenovo, Asus en Acer laptops. Kwalitatief en betrouwbaar, u kent ze wel, De HP elitebook laptop die je van de trap af kan laten vallen en geen schrammetje heeft. Of de Dell latitude die het na 14 jaar nog vlekkeloos doet. Wij vinden het belangrijk dat wij klanten kwalitatief goede laptops aanbieden. Wij verkopen elke tweedehands laptop met een goed gevoel!

SSD (Solid state drive).

Wij voorzien al onze refurbished laptop van een SSD opslag schijf. Onze ervaring is dat de laptop niet alleen een stuk sneller wordt, maar ook dat het veiliger is, minder stroomverbruik, en minder warmte produceert. U zult op onze webshop geen refurbished laptop of tweedehands computer aantreffen zonder een ssd schijf.

Duurzaam en ecologisch.

Een tweedehands pc of een gebruikte laptop heeft veel voordelen, de materialen van de tweedehands laptop zijn duurzaam. Een tweedehands laptop is een duurzaam alternatief en beter voor het milieu. Door het kopen van een tweedehands pc of een gebruikte laptop besparen wij samen het productie proces wat ten goede komt van ons milieu. Groen denken doen wij samen.