TomTronics, voor de best betaalbare refurbished laptops

Een tweedehands laptop voor elk budget! 

  • Tomtronics (Voorheen Tommy’s in en verkoop) is 7 jaar actief in het verkopen van gebruikte laptops.
  • Onze laptops komen vooral uit het bedrijfsleven, wanneer wij deze laptops overnemen zijn deze vaak weinig en kort gebruikt.
  • Wanneer wij de notebooks in ontvangst nemen komen ze eerst in de testfase terecht, elk component wordt getest voor zover mogelijk.
  • De opslag wordt volledig gewist en voorzien van een schone windows installatie, u zult dus nooit data van iemand anders aantreffen op uw refurbished notebook van Tomtronics.

“Een zo goed als nieuwe laptop voor een zacht prijsje!”

  • Wij verkopen veel verschillende laptopmerken zoals Hp, Dell, Lenovo, Acer , Asus , en Fuijitsu.
  • Wij focussen ons vooral op de zakelijke lijn, omdat deze laptops betrouwbaar zijn, Vaak weinig gebruikt, En nog een heel leven voor zich hebben! U kent ze wel , De hp elitebook laptop die je van de trap af kan laten vallen en geen schrammetje heeft!

Wat kunt u verwachten bij de levering?

  • Al onze gebruikte laptops worden compleet geleverd, Dus u ontvangt altijd de laptop met adapter.
  • Altijd 6 maanden garantie op onze tweedehands laptops,  ook heeft u nu de optie om deze garantie uit te breiden.
  • Veel van onze laptops worden geleverd met een margefactuur (0% BTW)

Tot slot…

  • Bij Tomtronics bent u aan het juiste adres voor uw refurbished notebooks, Of het nu gaat om een school laptop of een laptop voor thuis of zakelijk gebruik, wij proberen het voor onze klanten ook leuk te houden, en dat ziet u weer in onze prijzen

Waarom TomTronics?

Snelle & Gratis verzending!

TomTronics wil de Drempel voor de klant zo laag mogelijk houden, daarom versturen wij uw bestelling kosteloos , aangetekend & snel!

14 dagen niet goed, geld terug

TomTronics hecht veel waarde aan klanttevredenheid, heeft u niet de juiste keuze gemaakt? Samen kijken wij naar de beste oplossing!

Klantenservice

TomTronics staat ook na uw aankoop klaar voor u, Komt u ergens niet uit? Neem contact op met ons via het contactformulier.

TEVREDEN KLANTEN VAN TOMTRONICS

Leuke zaak, vriendelijke jongens, eerlijke prijzen ! Niks gekocht maar verkocht. Kreeg een nette prijs voor een tweetal pc's, als in een prijs waar ik echt tevreden mee was om zonder gezeur direct klaar te zijn. Prettige service in hun zaak, en een mooie voorraad aan producten in de winkel. Ook weer netjes geprijsd en met garantie. Prima ervaring !
Martijn
Google recensie
Laptop gekocht en super tevreden mee, snelle, goede service. Zeker aan te raden hier je aankoop te doen! Hoge kwaliteit voor een super mooie prijs en ook nog garantie . Voor mij een adresje voor de toekomst
SYBILLE
Google recensie
De waardering van www.tomtronics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 324 reviews.