Filter

Gebruikte laptop kopen

Gebruikte laptops worden steeds populairder. Waarom? Omdat de prijs-kwaliteitsverhouding van deze producten uitstekend zijn. Voor een nieuwe laptop kun je al erg snel heel veel geld kwijt zijn, terwijl je bij een refurbished gebruikte laptop al snel honderden euro’s goedkoper uit kan zijn. Bij Tomtronics krijg je 1 jaar garantie en worden alle laptops uitvoerig gecontroleerd en getest. Na deze controle worden alle laptops schoongemaakt en voorzien van een verse Windows installatie. Zo weet je zeker dat je een product met hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Een gebruikte laptop kopen: duurzaam én goedkoop

Een gebruikte refurbished laptop heeft al eerder een eigenaar gehad. In de meeste gevallen komen deze laptops uit het bedrijfsleven, waar laptops na een aantal jaar vervangen worden. Deze laptops verkeren meestal nog in uitstekende staat en kunnen nog mee voor een tweede kans. Deze tweede kans wordt ze gegeven door refurbished leveranciers, die de producten opkopen. Na een uitvoerige controle, het schoonmaken van de laptops en voorzien van een verse Windows installatie zijn de laptops klaar voor de refurbished markt. Wanneer jij kiest voor een gebruikte laptop wordt er geen nieuwe laptop geproduceerd. Hierdoor worden schaarse grondstoffen gespaard en draag jij een steentje bij aan een duurzame samenleving. Zo bespaar je niet alleen geld maar ook de natuur!

Welke refurbished gebruikte laptop moet ik kiezen?

Bij TomTronics bestaat het assortiment uit gebruikte laptops van Acer, Asus, Dell, Lenovo en HP. Als je in het dagelijks leven verder niet heel veel bezig houdt met specificaties van computers is het begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet ziet. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een refurbished laptop? Neem dan gerust contact met ons op.

Een expert op het gebied van gebruikte laptops

Op zoek naar een betaalbare refurbished laptop? Gratis bezorging en besteld u hem voor 12 uur heeft u de laptop morgen al in huis. Vind je ideale goedkope laptop voor een scherpe prijs. Bekijk ons brede assortiment gebruikte laptops en notebooks en stel je ideale laptop samen. Of je nu wilt Netflixen of de hele nacht wilt gamen, TomTronics heeft de ideale goedkope laptop die bij je past. Je vindt bij ons het grootste assortiment in gebruikte laptops en notebooks. Hiernaast zijn al onze laptops ook nog eens een milieubewust en duurzaam alternatief! TomTronics is dé marktleider in Refurbished laptops, IT en meer!